Саниран блок в Хасково протече. Причината е, че в най-големия

...
Саниран блок в Хасково протече. Причината е, че в най-големия
Коментари Харесай

Саниран блок протече и в Хасково

Саниран блок в Хасково протече. Причината е, че в най-големия дъжд строителят стартира ремонт на покрива. И жилищата на последния етаж плувнаха във вода.

Обитателите им се оплакаха до преди ремонта не са имали сходни проблеми, а в този момент би трябвало да дежурят с парцал, с цел да попиват и не смеят да включат лампата, с цел да не гръмне инсталацията. „ Навън спря да вали, у дома – не “, споделят те.

Според притежателите компанията реализатор е трябвало да съобрази ремонта на покрива с прогнозата за времето. „ Започнаха да вършат терасите, вместо да довършат покрива “, възмущават се пострадалите.

Даниел Караджов – шефът на компанията, разяснява, че сходно наводняване при ремонт, и то на покрива, не било изненадващо. „ Случва се. Няма блок, който е юридически и саниран, и да не го е хванал дъжд и да няма наводняване. Така че ние действаме – това, което се наводни, се ремонтира и толкова, за сметка на компанията “, сподели той.

Ремонтът на покрива на блока ще продължи още две седмици, а след приключването му строителят ще влезе и в жилищата, с цел да в профил вредите от наводнението за своя сметка.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР