Samsung Electronics, според Reuters, започна седмицата с необичайно изявление. Както

...
Samsung Electronics, според Reuters, започна седмицата с необичайно изявление. Както
Коментари Харесай

Ръководителите на Samsung и Tesla се срещат, за да обсъдят високотехнологично сътрудничество

Samsung Electronics, съгласно Reuters, стартира седмицата с извънредно изказване. Както се оказа, изпълнителният ръководител Лий Джи Йънг (Lee Jae-yong) се срещна на посещаване в Съединени американски щати предходната сряда с Илон Мъск (Elon Musk), с цел да обсъдят вероятностите за високотехнологично съдействие с Tesla.

Както изяснява източникът, това е първата персонална среща сред водачите на Samsung Electronics и Tesla. Според представители на южнокорейската компания, участниците в срещата са разискали методите за допустимо съдействие в региона на осведомителните технологии, както и полупроводниковите съставни елементи за самостоятелни транспортни средства. Според известията, по време на близо триседмичното посещаване в Съединени американски щати, ръководителят на Samsung Electronics е съумял да се срещне с сътрудници от Microsoft и Гугъл.

Въпреки че тази стратегия може да наподобява нова, Samsung Electronics отдавна доставя на Tesla FSD процесори за бордовите системи за дейна помощ на лидера. Миналата есен имаше клюки, че TSMC ще създава идващото потомство FSD процесори за Tesla, употребявайки 4nm технология. Възможно е визитата на ръководителя на Samsung в Съединените щати, наред с други неща, да е преследвало задачата за поддържане на съдействието с Tesla в тази област.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР