Samsung Electronics обяви временно отлагане на своя проект за разработка

...
Samsung Electronics обяви временно отлагане на своя проект за разработка
Коментари Харесай

Съобщава се, че XR очилата на Samsung са отложени с шест месеца заради Apple Vision Pro

Samsung Electronics разгласи краткотрайно отсрочване на своя план за разработка на очила с добавена действителност (XR). Компанията неотдавна осведоми своите снабдители за забавянето, като първичният график беше отсрочен с почти 6 месеца.

Последиците от Apple Vision Pro върху плана XR на Samsung

Решението за преоценка на плана XR беше провокирано от представянето на очилата за смесена действителност на Apple, известни като Vision Pro. Samsung взе под внимание спецификациите и характерностите на конкурентния артикул, което докара до преразглеждане на дизайна, вътрешния спецификации и изцяло показване на хедсета XR от Samsung.

Преди това Samsung си сътрудничи с Oculus през 2014 година, с цел да пусне слушалките Gear VR, последвани от Odyssey Plus през 2018 година Въпреки това, тези артикули не съумяха да придобият забележителна известност заради ограничавания в продуктивността и неналичието на добре открит XR пазар.

За да усъвършенства опциите си за XR, Samsung Electronics сътвори Immersive Display Lab в границите на Mobile Experience, отдадено на XR проучвания и разработки. Въпреки че съответни детайлности за XR устройствата на Samsung остават мистерия, специалистите от промишлеността чакат консолидираното на чипсетите на Qualcomm и операционните системи на Гугъл, с цел да дават новаторски функционалности.

Очаква се идните артикули да бъдат под формата очила и евентуално ще бъдат съвместими със смарт телефони и часовници Galaxy.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР