Самолет от Втората световна война, който изчезнал в Европа заедно

...
Самолет от Втората световна война, който изчезнал в Европа заедно
Коментари Харесай

Откриха самолет, изчезнал през Втората световна война

Самолет от Втората международна война, който липсващ в Европа дружно с екипажа на борда, беше открит 70 години по-късно. Останките от бомбардировача, ръководен от английския авиатор сержант Чарлс Армстронг Бел, липсващ през 1943 година, бяха открити на дъното на езерото Маркермеер, намиращо се покрай Амстердам през миналата седмица, оповестяват медиите на Острова.

Сержант Бел от Лонгли Парк бил разгласен за липсващ по време на задача дружно с шестима членове на екипажа, когато бомбардировачът им BK716 се изгубил на връщане от обстрел в Германия. От полицията считат, че тленните остатъци на членовете на екипажа към момента са на борда.

Докато текат мерки за превозването на самолета през март, полицията търси връзка с живи наследници на сержанта. На надгробния му камък пишело, че е „ наследник и брачен партньор “, което евентуално значи, че няма деца. От полицията помолиха колкото се може повече хора да разпространят фотографията на екипажа, с цел да може тя да стигне до фамилиите на мъжете, починали при полета. Преди дни в нова обява на Facebook страницата на сектора излиза наяве, че родственици на сержанта въпреки всичко са се свързали с управляващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР