Самочувствието е много ценно качество. Хората, които са уверени в

...
Самочувствието е много ценно качество. Хората, които са уверени в
Коментари Харесай

3 зодии, които се мислят за нещо повече от другите

Самочувствието е доста скъпо качество. Хората, които са уверени в себе си, нямат проблем да са в центъра на вниманието и са подготвени изрично да пазят мнението и полезностите си. Тези, които не имат вяра в качествата си, постоянно сами застават на пътя си към триумфа. Прекалено високото самочувствие обаче също може да се трансформира в проблем. Защото в реалност никой не е освен това от другия.
Свръхуверените хора постоянно се усещат по-умни, по-красиви, по-убедителни. Това си проличава и в държанието им, което за жалост бързо може да бъде оценено като пренебрежително и надменно. Разбира се, от време на време това е просто темперамент. Ето кои 3 зодии се мислят за освен това от другите:
 4 зодии, които обичат планината 4 зодии, които обичат планината
Докато някои хора обичат да сърфират и да си почиват на шезлонг на плажа, други обичат възприятието за премеждие и спокойствието, което...
1. Лъв
Екстровертната огнена зодия държи на удоволствията в живота. Тя обича да дава доста пари за скъпи и първокласни движимости. Лъвовете постоянно желаят да имат най-хубавото жилище, най-хубавата кола и най-готиния сътрудник. Те обичат да изпъкват над другите с придобивките си и се мислят за освен това от тях. Когато възнамерява отмора с приятелите си, зодия Лъв рядко ще разреши някой различен да избере дестинацията или хотела. На първо място тя знае кое е най-хубавото за нея, а оттова и за другите.
2. Телец
Здраво стъпила на земята, зодия Телец има вътрешен баланс и излъчва задоволство от живота. Тя в никакъв случай не разрешава да я изкарват от равновесието, на което се любува. Действията ѝ постоянно са добре премислени, тъй че никой нахалник да не може да я извади от зоната ѝ на комфорт. Тяхната душевна мощ кара Телците да изпитват възприятие на предимство над другите. Това си проличава отдалеко.
 Какво кара всяка зодия да изневерява? Какво кара всяка зодия да изневерява?
Изневярата е най-неприятното нещо, което може да се случи в една връзка. Често такова прекарване оставя трайна диря и понижава довери...
3. Стрелец
Авантюристичната зодия Стрелец обожава свободата. Нейното любознание към новите завършения в никакъв случай не спи. Вкопчени в живота, Стрелците не могат да понасят скуката и постоянно търсят нови провокации. Те имат чувството, че са освен това от другите, защото са широкоскроени и постоянно жадни за нови познания. Другите като че ли живеят в режим на изчакване. Освен това, зодия Стрелец не може да понася мрънкането и отрицателния взор над живота. В това отношение тя постоянно изпъква над другите зодии, които постоянно я търсят, с цел да се оплакват.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР