Само за един месец Filecoin отбеляза забележителен ръст от над

...
Само за един месец Filecoin отбеляза забележителен ръст от над
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Filecoin – накъде се насочва алткойна?

Само за един месец Filecoin означи незабравим растеж от над 115%, като се приближи до ценовия предел от $20, което е забележителен скок по отношение на предходната му непоклатимост в границите на $5.

Този скок може да се дължи на актуалните бичи пазарни условия или на неотдавнашните партньорства. Като цяло пазарът на криптовалути стана очевидец на няколко монети, които се показват добре във времето, като се чака Етериум да доближи скоро границата от $4,000, а Биткойн се бори да пробие над настоящия си исторически връх.

Тази публикация има за цел да изследва факторите, определящи покачването на цените на Filecoin, и евентуалните катализатори, които биха могли да го тласнат към границата от $20. Filecoin служи като децентрализирана система за предпазване, основана на блокчейн, предопределена да улесни съхранението на значими данни.

Според Даниел Чунг, съосновател на Syncracy Capital, Filecoin надвишава рамките на елементарна система за предпазване, като разполага с изчислителни и извличащи функционалности. Освен това Чунг допуска забележителния ѝ капацитет в областта на изкуствения разсъдък с помощта на постоянните ѝ мрежови центрове за данни.

Понастоящем цената на Filecoin възлиза на $10.5 след месечен скок от 96%. Цената на Filecoin сега е на най-високия си диапазон за последните 22 месеца, като единствено в границите на един месец стана очевидец на скок от $5.8108 до $11.47 – равнище, следено за последно на 9 май 2022 година, когато размерът на търговията възлизаше на към $520 милиона.

От началото на март FIL показва бичо държание, като данните на Coinglass демонстрират внезапно нарастване на открития интерес с 4%, достигайки $430 милиона, което значи възходящ инвеститорски интерес и обещаваща траектория отсега нататък.

Неотдавна BVM Network разгласи интеграцията си с Filecoin и LighthouseWeb3, с цел да усъвършенства сигурността и мащабируемостта на решенията за втори пласт на Биткойн. В неотдавнашна обява Биткойн Виртуалната Машина (BVM) акцентира, че потреблението на опциите за децентрализирано предпазване на Filecoin ще улесни съхранението на архивите на транзакциите, откакто те към този момент не са част от DA пласта, оптимизирайки процеса на индексиране за Биткойн разработчиците благодарение на Lighthouse Node Aggregators.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР