Само след пет дни приключва възможността за кандидатстване за тазгодишнoто

...
Само след пет дни приключва възможността за кандидатстване за тазгодишнoто
Коментари Харесай

Остават пет дни да кандидатствате за Red Bull Journeyversity

Само след пет дни завършва опцията за кандидатстване за тазгодишнoто издание на приключенския университет - Red Bull Journeyversity. То ще се организира в отворените дати 28 август до 1 септември в Сопот, като един фотограф, видеограф и дрон водач ще имат неповторимата опция да снимат първото издание на надпреварата Red Bull Acro Cross от вътре и от въздуха.

Избраните претенденти ще получат за премия персонален водач по време на надпреварата, както и опцията да преживеят двата спортни дни напълно наедно с водачите. Също по този начин всеки един от тях ще получи информация, която ще включва летателни термини, както и информация за трасето и самото съревнование. И не на последно място, те ще се срещнат със стандартите за фото и видео снимане и обработка на Red Bull Media House и ще могат да осъществят независимо основано от тях въздушно и наземно наличие.

Всеки, чийто авантюристичен дух се припознава в тази опция, към момента може да изпрати своето портфолио на мейл [email protected] , като крайният период е 20 август. Екипът на Red Bull Journeyversity ще избере най-хубавите кандидатурите, които най-силно са засвидетелствали своя дух за хвърчене, мотивация, професионализъм и истинска позиция. Журито в конкуренцията ще бъдат Веселин Овчаров - основният мотор в реализирането на Red Bull Acro Cross и самата дисциплинираност акро крос, Иван Панчев - създател на списание 360°, Христо и Димо Петкови от студио Камък Филмс, които са формалния видео екип на събитието, както и Силвия Стоянова - управител връзки Red Bull.

Повече за Red Bull Acro Cross - https://www.facebook.com/events/2337780896510762/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР