Само след да дни една отголемите звезди на Барселона Луис

...
Само след да дни една отголемите звезди на Барселона Луис
Коментари Харесай

Суарес с ранен дар за ЧРД, влезе в историята на Барса

Само след да дни една отголемите звезди на Барселона Луис Суарес навършва 31 години и за празника самичък си подари ужасно достижение. Уругваецът наниза две попадения в мрежата на Бетис за погрома с 5:0 и по този начин стана едвам петият футболист в историята на каталунците, който стига границата от 100 гола в Примера дивисион.

Забележителното е, че той имаше потребност от едвам малко повече от три години, с цел да направи това. Повече от него са вкарвали единствено Лео Меси (362 гола), Сесар (190 гола), Ласло Кубала (131 гола) и Самуел Ето'о (108 гола).

Луис Суарес е и седмият най-хубав изпълнител в историята на каталунския гранд във всички шампионати. Общо със синьо-червения екип той има към този момент 137 гола и е единствено на шест от шестата позиция, на която е Паулино Алкантара.

В тази класация пред него са Лео Меси с 532 гола, Сесар с 232, Ласло Кубала със 194, Хосеп Самитиер със 184, Хосеп Ескола със 167 и Паулино Алкантара със 143. Забележителното е, че Луис Суарес е вкарал тези 137 гола в единствено 144 мача, което прави по над 0.96 приблизително на дуел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР