Само преди около две години едва ли някой извън Франция

...
Само преди около две години едва ли някой извън Франция
Коментари Харесай

Тя е със скромните 60 години по-голяма от него. Но това доказва, че за любовта няма граници

Само преди към две години надали някой отвън Франция знаеше, че брачната половинка на новоизгряващата политическа звезда и към този момент президент Емюнюел Макрон е с цели 25 години по-възрастна от него. Странно или не, с годините, непоклатимостта на тяхната обич и безрезервност да се поддържат на всички места и постоянно будеше учудване и почитание у множеството техни сънародници, помитайки ограничаващите правила и показа за фамилията и неговата функционалност, само за възпроизводство на рода. Достойна за образец двойка! Но е ли е тя изключение? На този въпрос отговорът е: не!

Действително, какво ще кажете за любовната връзка сред 31-годишния Кайл и неговата партньорка, която е единствено 2.5 пъти по-възрастна?

Жената, която умерено може да му бъде прабаба (току-що навършила 91 години), се радва понастоящем на любовта на младия мъж. Но както той самичък признава, доста по-възрастните от него дами постоянно са го привличали неудържимо – още от тийнейджърска възраст, а с годините условията му по-отношение на възрастовата разлика вместо да понижават – са се увеличавали! Нещо повече, Кайл споделя, че една дама може да завоюва сърцето му единствено е трансферирала 65-тата си година! Така или другояче е ясно, че любовта не признава възрастови граници! И, повярвайте, гореспоменатите случаи напълно не са изключение в това отношение!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР