Само преди няколко дни Реал Мадрид отново се изкачи на

...
Само преди няколко дни Реал Мадрид отново се изкачи на
Коментари Харесай

Сериозни кадрови проблеми пред Анчелоти преди завръщането на Реал Мадрид в Ла Лига

Само преди няколко дни Реал Мадрид още веднъж се изкачи на международния връх отпред с Карло Анчелоти, само че в този момент “мадридчани ” се завръщат към уговорките си в Ла Лига. “Лос бланкос ” се нуждаят от наложителна победа в семейството си на Елче, с цел да понижат най-малко отчасти преднината на Барселона, която сега е цели 11 точки. Освен това Анчелоти ще би трябвало да се оправя с следващи кадрови проблеми, като Менди и Азар не престават да са навън, Тибо Куртоа и Тони Кроос също съвсем несъмнено ще пропуснат дуела, а Винисиус е осъден.

“Куртоа няма да играе на следващия ден, надяваме се да е на линия за дуела с Осасуна през уикенда. Милитао и Лукас Васкес се завръщат. Азар също тренира към този момент с тима, само че Тони Кроос има проблем. Камавинга се оправи добре отляво на защитата, само че в този момент към този момент Алаба се заавръща, а и Начо може да играе там. Родриго ще играе на позицията на Винисиус. Спряваме се добре в офанзива, само че би трябвало да го вършим по-добре и в защита. Направихме три следващи мача без да допуснем гол, само че по-късно допуснахме няколко неточности. Трябва да подобрим цялостната организация и ангажираността на играчите в тази фаза, ” съобщи Анчелоти.
 Ричарлисон е в листата на Анчелоти Ричарлисон е в листата на Анчелоти
След това италианецът разяснява и някои изказвания напоследък, че Реал Мадрид не се показва на нужното високо равнище, защото играчите в него са преситени от триумфи и това им пречи.

“Чувстваме се добре и нямаме самообладание да отпразнуваме трофея дружно с нашите почитатели. Не мисля, че някой в Реал Мадрид е задоволен от триумфи и има подобен проблем. Аз мисля, че всеки трофей ти оказва помощ по пътя към още трофеи. Когато печелиш, ти усещаш това възприятие, след което искаш да го повториш. За нас това е мотивация да стигаме до още триумфи. Изоставаме в класирането в Ла Лига, само че ще продължим да се борим, ” безапелационен бе експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР