„Само преди малко излиза, че съюзниците от НАТО поставят силите

...
„Само преди малко излиза, че съюзниците от НАТО поставят силите
Коментари Харесай

Борисов сумти срещу управляващите заради Украйна, ГЕРБ иска извънредно заседание на парламента

„ Само доскоро излиза, че съдружниците от НАТО слагат силите си в бойна подготвеност и изпращат подкрепления в Източна Европа. А ние продължаваме да се осведомяваме от задграничната преса”, съобщи Борисов. „ Логичен е въпросът - когато НАТО е в цялостна бойна подготвеност, в какво положение е българската войска?”, попита Борисов.

„ До този миг сме чули 3 изказвания - на министър-председателят Петков, на външния министър, остро изявление, и на военния -уклончиво. А мненията на обединението са, че това са персонални мнения”, сподели Борисов. И попита давано ли е позволение за разполагане на непозната бойна техника у нас?

Борисов добави, че през днешния ден се организира съвет на външните министри за Русия-Украйна, а страната ни е показана от зам.-министър.

„ Какво по-важно когато НАТО е в бойна подготвеност и се трансферират войски и кой по-добре от външния министър може да изрази нашата угриженост?”, попита още Борисов.

„ На последно място е газът. Това са стомани, метали, с тези кораби в Черно море - туризмът го забравяме”, разяснява още водачът на ГЕРБ.

„ Моят астрален близнак – президентът на Румъния, свика съвещателен съвет. 15 минути по-късно изрази мнение. Ние към този миг не знаем – може ли да осъмнем в положение на война и какво се случва – въвлечени ли сме, или не”, разяснява Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР