Само преди 10 минути вие гласувахте да си запазите субсидията.

...
Само преди 10 минути вие гласувахте да си запазите субсидията.
Коментари Харесай

Зайкова: Милиончетата да си ги сложите в субсидията имате, а нямате пари за българските пенсионери

Само преди 10 минути вие гласувахте да си запазите дотацията. Донесохте от девет дерета вода, с цел да докажете, че би трябвало да имате милиончета във вашата дотация, а в този момент за българските пенсионери няма пари.
С тези думи Мика Зайкова от " ИТН " се обърна към представителите на ГЕРБ по време на разискванията в Народното събрание за актуализация на пенсиите. По думите на Димитър Главчев служебното държавно управление не може да прави актуализация на бюджета.
 Отново скандал в Народното събрание - този път на тематика пенсии Отново скандал в Народното събрание - този път на тематика пенсии
Арена на следващ скандал на тематика пенсии стана Народното събрание. Пенсиите, отпуснати до 31 декември 2017 година, да се преизчислят от 1 юли 2...
" Не си ли спомняте какво сподели господин финансовият министър - че нашият фискален запас е в прелестно положение и има 8,5 милиарда там. Колегите са пресметнали какъв брой трябват - 185 милиона на месец. До края на годината трябват 1 милиарда и 110 милиона лв.. Извинявайте, сътрудници, само че ще намерите пари за българските пенсионери ", сподели Мика Зайкова.
" Българските пенсионери мизерстват, те са най-бедните в Европа. Не ви ли е неловко да кажете, че няма пари. За всичко друго имате пари. Милиончетата да си ги сложите в дотацията имате, а нямате пари за българските пенсионери. Ще намерите! Има във фискалния запас пари! ", безапелационна бе тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР