Само обединени можем да се преборим отново за демокрация. Трябва

...
Само обединени можем да се преборим отново за демокрация. Трябва
Коментари Харесай

Димитър Делчев от ДБГ: Трябва незабавна промяна на модела на управление

Само обединени можем да се преборим още веднъж за народна власт. Трябва да има незабавна смяна на модела на ръководство на страната, а единствените, които могат да го реализиран, са демократичните хора, съобщи в Плевен Димитър Делчев, ръководител на „ Движение България на жителите ”.

Днес по самодейност на ДБГ в града се събраха представители на всички демократични партии, измежду които Разузнавателна служба на ФРГ, ССД, ДСБ, Български земеделски народен съюз, Да България, Съюз на демократичните сили, БДФ и други, с цел да отбележат 29 години от рухването на комунизма у нас.

Председателят на ДБГ коментиора, че неналичието на същинска парламентарна съпротива води до деградация на демократичните полезности. Хората нямат чувство, че има същинска правдивост. И ГЕРБ, и Българска социалистическа партия поддържат сегашния модел, при който демокрацията бива сменена с подправени полезности и еднолично ръководство, както в на държавно равнище, по този начин и на общинско, добави Делчев.

Тук, в Плевен, постоянно сме писали уроци, които „ огромните ” политици да прочетат. Тук 20 години ръководят демократи и не считаме да отстъпваме, съобщи Найден Зеленогорски, заместник-председател на ДБГ.

Има оживление вдясно и мисля, че скоро може да има положителни вести за доближаване на позициите, добави Зеленогорски.

Кметът на Плевен Георг Спартански, който беше подсилен от всички десни партии в града, разяснява, че егото би трябвало да отстъпи крачка обратно, а игрите на водачи и лидерчета да бъдат прекъснати, в случай че десните желаят да работят дружно за по-добра България. Ние тук сме го постигнали и работим дружно за по-добър Плевен, съобщи Спартански.

По-късно през днешния ден стартира Националният съвет на „ Движение България на жителите ” в Плевен, на който ще бъдат разисквани подготовката за европейските и локални избори и Бюджет 2019.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР