Само няколко дни след като анонсира новата си модулна ,

...
Само няколко дни след като анонсира новата си модулна ,
Коментари Харесай

Електрическият XPENG G6 минава 755 километра и зарежда за още 300 само за 10 минути

Само няколко дни откакто анонсира новата си модулна , китайският производител на електрически автомобили XPENG показа и първата кола, която е създадена на нейна основа.

Новият модел се назовава G6 и съгласно компанията съставлява ултраинтелигентен купеобразен SUV модел с напълно електрическа система за задвижване и опция за дозареждане на нови 300 километра пробег единствено за 10 минути (800V).

Без да навлизат в детайлности, от XPENG анонсират, че G6 ще бъде оборудван с най-новите софтуерни решения на компанията във връзка с системите за сигурност и асистиране на ръководството, ще предложи върхова динамичност и комфорт, както и свободен пробег от 755 километра, като за последното съществено въздействие оказва и върховата аеродинамика на купето (0.248Cd) с дейни детайли.



XPENG G6 е изпълнен с ергономични седалки за всички места, като предните са с вентилация и затопляне, панорамен стъклен таван с повърхност от над 2 квадратни метра и други.

Новата платформа SEPA2.0 идва с редица преимущества във връзка с развойната активност и производството, и може да бъде употребена за основаването на коли с междуосие от 1800 до 3200 мм. На нейна база ще бъдат основани нови пазарни предложение, включително седани, хечбек, комбита, SUV модели, многофункционални (MPV) и пикапи.


Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР