Разплаканият Роб Риндър остана напълно превъзмогнат, след като Райлън Кларк

...
Разплаканият Роб Риндър остана напълно превъзмогнат, след като Райлън Кларк
Коментари Харесай

Райлън оставя Роб Риндър в сълзи с признание за мисли за самоубийство след раздялата на брака

Разплаканият Роб Риндър остана изцяло превъзмогнат, откакто Райлън Кларк му описа за опустошителните последствия от разпада на брака му.

Двойката се сближи поради разпадането на техните връзки, до момента в който потеглят на странствуване из Италия за нов сериал на BBC Two, проследяващ стъпките на предишните Grand Tourists. Това беше извънредно прочувствено разкриване във Венеция, до момента в който те обсъждаха болката от разводите си на фона на красивите пейзажи на Италия на пиво.

За Райлън нещата са към момента сурови и той приказва искрено за времето си отвън светлината на прожекторите след раздялата с Дан Нийл през 2021 година след шест години брак. Той споделя, че е бил покрай това да посегне на живота си и това е предиздвикало Роб да не може да пребори сълзите си, до момента в който приятелят му говореше за терзанията си, до момента в който си говореха за най-трудните времена.

Райлан показа: „ Мисля, че това беше кулминационната точка на разпадането на брака ми и в действителност стопирах за първи път от 10 години. “ Той продължи да ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР