Само няколко дни преди Великден, Гери Дончева отбеляза първата си

...
Само няколко дни преди Великден, Гери Дончева отбеляза първата си
Коментари Харесай

Гери Дончева отбелязва година семеен живот с болничен шеф

Само няколко дни преди Великден, Гери Дончева означи първата си година като фамилна жена. По този мотив някогашната моделка разгласява в обществените мрежи фотография, запечатала я като младоженка.

 

„ Една година, откогато публично станахме семейство. Една година откогато второто ми фамилно име е Янков. Една прелестна година на съгласие, триумфи и порив към нови хоризонти “. С тези думи Гери разяснява първата година от сватбата си.

 

Както към този момент стана ясно, тя се омъжи за Емил Янков, който е началник на една от столичните лечебни заведения. Съвсем скоро фамилията ще отпразнува и първия рожден ден на дъщеричката си. припомняме, че предишното лято Гери показа радостната новина, че е станала майка на момиченце. Тогава тя означи, че Мария-Магдалена се е появила изненадващо на бял свят, много преди термина. Все отново най-важното за Гери е, че все пак детето е крепко, мощно и напълно, както се показва самата тя.

 

Припомняме, че госпожицата тежеше 2.720 кг., а растежът й бе 47 см. Тя пое първата си глътка въздух в 1.44 ч. на 16 юли.

Тогава младата майка означи, че тя и брачният партньор й са извънредно щастливи, че фамилията им пораства крепко и огромно и не пропусна да благодари на всички, забъркани в плана.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Гери Дончева Емил Янков болничен директор модел дъщеря годишнина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР