Само на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа до

...
Само на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа до
Коментари Харесай

Сбогом, Лято! Ето Какви Изненади Ни Е Подготвило Времето Във Вторник!

Само на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури сред 29° и 34°. Атмосферното налягане е малко по-ниско от междинното за септември – ще продължи постепенно да се намалява.

Над Черноморието в утринните часове тук-там ще има мъгла или ниска облачност. Около и след обяд ще е слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток- югоизток. Максимални температури на въздуха: 25-26°. Температурата на морската вода е 23-25°, написа Блиц.

Вълнението на морето ще бъде към 2 бала. Над планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни след обяд и по здрач над масивите от Западна България, където на обособени места ще превали и прегърми.

Ще духа до сдържан, по билата – мощен вятър от юг- югозапад. Все още топло време с оптималната температура на височина 1200 метра към 23°, на 2000 метра – към 15°. От на следващия ден обаче времето се скапва, стартират валежи и бързо захлаждане, което ще докара до съвсем двоен спад на оптималните температури.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР