Само на няколкостотин километра южно от България се провежда мащабно

...
Само на няколкостотин километра южно от България се провежда мащабно
Коментари Харесай

Над 50 самолета се включиха във военното учение INIOHOS 2019

Само на няколкостотин километра южно от България се организира огромно интернационално военно-въздушно обучение. Зоните за полети обгръщат огромни елементи от континентална Гърция и Егейско море, a oсновната база, от която се работи, е Андравида на полуостров Пелопонес.

INIOHOS 2019 има две съществени цели. Първата е да се обезпечи съответно образование посредством основаване на реалистична среда, като за задачата участващият личен състав е подложен на високи равнища на безсилие и предизвикателни сюжети, които включват голям брой модерни закани. Втората цел на учението е точна оценка на събитията посредством потреблението на бордови и извънбордови данни за следене, датчици и профилиран програмен продукт за анализ на информация.

В последните години «INIOCHOS» се трансформира в едно от най-конкурентните учения в Европа и Средиземноморския район и дава на участниците високо равнище на образование и неповторим опит с присъединяване си. То включва потреблението на разнородни оръжейни системи в една от най-големите зони за военни учения в Европа.

В тази годишното издание се включиха над 50 самолета и личен състав от Гърция, Кипър, Съединени американски щати, Италия, ОАЕ и Израел. Прави усещане присъединяване на италианските Военновъздушни сили с 6 бр. от най-съвременните F-35A, гръцките F-4E, създадени през 70-те години на 20-ти век, както и израелското присъединяване с два разновидността на F-16.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР