Само малко повече от ден измина, откакто Серина Уилямс сложи

...
Само малко повече от ден измина, откакто Серина Уилямс сложи
Коментари Харесай

Ново 20: Серина намекна, че може да играе на Аустрелиън Оупн

Само малко повече от ден измина, откогато Серина Уилямс постави завършек на своята именита кариера. Американката дълги години властваше на кортовете и завърши забележителния си състезателен път с 23 трофеи от Големия шлем. По този метод тя остава на второто място по този индикатор в историята на тениса, нареждайки се незабавно след Маргарет Корт, която има с един " мейджър " трофей повече.  40-годишната състезателка пък нямаше желание да се сбогува скоропостижно с огромната сцена и реализира впечатляващи триумфи, с цел да доближи до третия кръг на тазгодишния US Open. Особено стойностна беше успеха на Уилямс над международната номер две Анет Контавейт, а след това американката се бори в тричасов дуел с Айла Томлянович, но в последна сметка отстъпи и си взе прочувствено прощаване с почитателите на препълнения " Артър Аш ".

Изглежда обаче, че решението на Серина би могло да претърпи поврат, тъй като тя не беше изрично в отговора си на въпроса дали в действителност я виждаме за финален път на корта, до момента в който по-късно даде още по-сериозни знаци, че можем да я чакаме назад в WTA Тура, съдейки по следното нейно изявление пред медиите:

" Не мога сигурно да кажа, че това ще е последният ми шампионат. Не мисля по този въпрос, само че постоянно съм обичала Австралия и прекосих през доста неща от предишния Уимбълдън до момента " - съобщи тогавашната лидерка в международната класация.

Serena Williams not sure US Open was her last event: " I don`t know, I`m not thinking about it. But I`ve always loved Australia. I`ve come a long way since Wimbledon last year. I don`t know if it was my last event or not. "
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР