Само един морков е достатъчен да осигури за цели четири

...
Само един морков е достатъчен да осигури за цели четири
Коментари Харесай

В сезона на грипа тези няколко безценни рецепти ще ни пазят

" Само един морков е задоволителен да обезпечи за цели четири дни витамин A и то в натурален тип. Витамин А е и антиоксидант. Ако настържете тези моркови и ги залеете със зехтин, прибавите и слънчогледови семки, които пък съдържат голямо количество протеин – един от най-силните противоракови фактори, към всичко това добавите и една лъжица мед, вие в действителност осигурявате на организма, изключително в този момент през зимата, всичко належащо, с цел да се оправи заболяванията “.

Тази скъпа рецепта в сезона на грипа сподели за Tribune.bg проф. Христо Мермерски. С нея осигуряваме на организма въглехидрати, витамини, микро и макро детайли, аминокиселини и всичко значимо за естественото действие на човешкия организъм.

Експертът ни поучава да се вслушваме повече в природата, която от епохи ни е дала най-полезните и най-ефективните медикаменти против заболяванията.

През този сезон, когато би трябвало да подсилим имунната система. Докторът ни дава някои простички, само че извънредно ползотворни противогрипни предписания.

„ Организмът би трябвало да се нагоди от по-топлите дни към студените. През зимата се получава стесняване на кръвоносните съдове и при хора, които са по-възрастни се повишава кръвното налягане. Има няколко значими стъпки, които би трябвало да предприемем в тази обстановка “, поучава проф. Мермерски.

Да пречистим кръвоносните съдове от плаки

Първо би трябвало да подготвим организма за по-суровите зимни условия, като пречистим кръвоносните съдове от плаките, които са се образували. За тази цел би трябвало да си приготвим една превъзходна напитка заран – в чаша топла вода 150/200 ml се сипва една лъжица прекрасен ябълков оцет и една или две лъжици мед. Към тях може да се прибавят и 10-15 капки прополисова смес, която унищожава вирусите и бактериите и би предпазила от развиването на грипа, който в този момент настава. Хубаво би било да се добави и пчелен прашец, който е неповторим по своя съствав, показа проф. Мермерски своята естествена рецепта.

Да пречистим организма от отрови

Друго нещо, което професорът ни поучава да създадем, с цел да подготвим организма за зимата е да вземем една или две ябълки, да обелим кората им и да ги настържем на дребно, тъй че да се получи каша, която да одобряваме всеки ден заран, обед и вечер. Ябълките са извънредно здравословни, тъй като съдържат голямо количество витамин C, както и разнообразни микро и макро детайли. Те оказват помощ за пречистването на организма от насъбраните отрови. Освен това ябълките съдържат и огромно количество пектин, който също всмуква мръсотиите и оказва помощ за справяне с констипацията.

„ След няколко дни ще се получава главно филтриране на организма посредством изхвърляне на всички мръсотии, които са насъбрани в храносмилателната система, в черния дроб, в бъбреците и даже в белите дробове. Всичко това е допустимо с помощта на естествените артикули и естествената медицина “, безапелационен е проф. Мермерски.

Витамин А за зрението, кожата и косата

Докторът отбелязва обстоятелството, че във фармацевтичната медицина оферират лекарства за витамин A, който е доста значим за зрението, за хубава кожа и здрава коса. Ако обаче се предозира с него, човек може да почувства мощно главоболие и да повреди черния си дроб. По думите на професора доста по-добре е да си вземем два, три моркова.

„ Ние сме основали единствения естествен артикул срещу грип, който взема решение двата съществени въпроса “, акцентира той. Този артикул лекува хрема единствено за няколко минути, което предотвратява проникването на вирусите в дихателната система. Второто нещо е устната празнина, в която има над 100 типа болестотворни микроорганизми. Тя също би трябвало да се почиства. По този метод се заобикалят затруднения и слизане на вирусите към белите дробове.

Мермерски е създател на 30 книги в региона на целебното и здравословно хранене, националната медицина и естествената медицина. Последната е озаглавена „ Природата е най-хубавият доктор, да й се доверим “. „ Аз имам типичен образци на хора, които са били на смъртно легло и природата ги е подкрепила да не отидат на оня свят “, споделя проф. Мермерски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР