Само допреди няколко дни Джулиана Гани демонстрираше в социалните мрежи

...
Само допреди няколко дни Джулиана Гани демонстрираше в социалните мрежи
Коментари Харесай

Джулиана Гани в ексклузивно интервю от Сен Тропе: Да, вярно е – в петък подавам молба за развод!

Само допреди няколко дни Джулиана Гани демонстрираше в обществените мрежи какъв брой щастлива е с мъжа си Илиян Найденов, а публиката беше уверена, че двамата ще са дружно вечно. Да, но не! През седмицата настъпи цялостен поврат в връзките на силиконката със брачна половинка й и по всичко проличава, че надвисналите над звездното семейство буреносни облаци няма да се разсеят.

Днес хубавата Джулка е уверена, че индивидът, в чиято честност се е клела, й е слагал рога с любовници еднодневки, и то в личното й легло. След завръщането си от Лазурния бряг, където я ангажираха за реклами, тя ще подаде в съда молба за анулиране на брака по бързата процедура и ще приложи неопровержими доказателства за прегрешенията на монтанчанина. Първо пред „ Уикенд ” Джулиана Гани споделя за персоналната си драма.

- Джулиана, потегли слух, че брачният партньор ви Илиян Найденов ви изневерява. Има ли истина в мълвата или е просто следващата небивалица за вас?
- За страдание това е горчивата истина. В момента фотографирам реклами на Френската ривиера – в Кан и Сен Тропе, разкъсвам се от работа, а Илиян ми изневерява. Прибирам се в петък и незабавно ще подам молба за бракоразвод. Няма да простя просто ей по този начин. Категорична съм в решението си. Много, доста съм афектирана и огорчена...

- Как научихте за изневярата?
- Разбрах, че до момента в който аз съм работела от заран до вечер, Илиян си е уговарял срещи с всякакви девойки от Студентски град. Канил ги е у дома, на нашето легло, до креватчето, в което спи синът ни Давид... Това се е случвало неведнъж очевидно. Много съм афектирана. Този човек ми няма почитание преди всичко. Тук даже не става въпрос за усеща. Родила съм му наследник и той няма правото да кани в нашата къща други дами. Кошарата на детето е в спалнята ни и чак ми причернява, като се сетя... Не му прави чест това, че ме е лъгал – той чудесно знае какъв брой може да ме нарани такова нещо.

- Някой подсказа ли ви, че Илиян е съгрешил?
- Да. Девойка, която е канил, ми звънна по телефона и ми описа. Изпрати ми даже скрийншотове от видеата, които Илиян й е пускал, както и на известията му. Всичко е изпратено от неговия номер. Въпросното момиче даже знаеше адреса, на който се намира жилището, в което живеем. Нямам думи просто...

- Възможно ли е някой да е забъркал конспирация?
- Не. За страдание, всичко е правилно. Момичето реши да ми се обади и да ми опише всичко, което й прави чест. Иначе щях да продължа да пребивавам в неистина...

- Твърдо ли сте решена да се разведете?
- Да, в петък се прибирам в София от Лазурния бряг и, както споделих, незабавно ще подам молба за бракоразвод. На мига си взимам и детето, аз ще си го виждам. Бясна съм!

- В момента къде е синът ви Давид?
- Детето сега е с 40 градуса температура при майката на Илиян в Монтана. Той вместо да гледа сина си, кани дами у дома. И то на моето легло! Кажете ми, какъв човек е това?!

- Жилището, в което живеете, чие е?
- Живеем чартърен във въпросния апартамент от 2 години. Там са всичките ми движимости. Ще приказвам с Илиан той да се изнесе. Все отново съм майка на детето ни и би трябвало аз да употребявам жилището, а не той. Защо му е на него? За да има къде да си кани приятелки на посетители, до момента в който аз работя в чужбина, ли? Взели сме си жилища на зелено, само че те, за жалост или за наслада, към момента не са подготвени.

- Преди Илиян имахте различен брачен партньор - Станимир. С него за какво се разведохте?
- Първата половин година от брака ни той си работеше и техните му помагаха. След като излязох от Къщата на „ ВИП Брадър ”, той се промени. Не искаше повече да се труди и не носеше никакви приходи вкъщи. Общо взето, в него нямаше живец за нищо. Беше спокоен, благ, наивник, с нищо не ме е заел и не ме е тероризирал, само че въпреки това чакаше на мен за всичко - като малко дете. Това предопредели раздялата ни.

- Тоест, не сте го зарязала поради Илиян Найденов…
- Нямаше да имам втори брачен партньор, в случай че със Станимир всичко беше съвършено. Ние с него си имахме проблеми от битово естество. Никога посред ни не е заставал трети човек. Бившият ми доста ме обичаше и ме гледаше в очите, само че като разговаряхме за нашите битови проблеми, просто не искаше да се промени. Питах го всекидневно дали ще стартира да работи, ще стане ли глава на фамилията ни, ще се научи ли да поема отгворности... Аз към този момент желаех и дете, само че в случай че родях от Станимир, трябваше да устоявам и мен, и къща, и бебе, и брачен партньор... Нямаше по какъв начин да се случи това.

- Станимир не искаше ли дете от вас?
- Искаше, даже доста, с цел да ме върже още повече. Самият той обаче беше едно огромно дете и евентуално очакваше аз да устоявам и него, и бебето.

- Ясно е по какъв начин гледате на мъжката невярност. А на женската? Вие сте хубава жена, не сте ли имала изкушения, неприлични оферти?
- След като преди време стана ясно, че съм се разделила със Станимир, много прочут мъж, който е бил единствено с певици и плеймейтки, ми предложи да му бъда публична държанка. Готов беше да ми дава по 50 000 лв. на месец – да си имам за поддръжка, да си разходвам. Нито за момент обаче не се изкуших. Отговорих му, че е сбъркал адреса. Имам си хубава работа, привикнала съм да си изкарвам сама парите. Когато съм с един човек, съм с него. Изневерите не са ми по усета. Такива неща не прощавам!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР