Съмнителен багаж край Турското консулство в Бургас вдигна на крак

...
Съмнителен багаж край Турското консулство в Бургас вдигна на крак
Коментари Харесай

Съмнителен багаж до турското консулство в Бургас вдигна на крак полицията

Съмнителен багаж край Турското консулство в Бургас подвигна на крайник службите в морския град, заяви Българска национална телевизия.

Около 10.30 часа бургазлийка разкрила торбичка в региона на Морската градина и я отнесла на служителя от Бургаската жандармерия, който бил на пост до дипломатическата постройка.

Веднага бил задействан протокол, който да предотврати възможна бомбена опасност. На място е дошъл спец-екип от Главна дирекция "Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " към Министерство на вътрешните работи.

Своевременно регионът е бил отцепен, като с изключение на дейните пътни артерии, затворени за прекосяване са били и околните алеи в Морската градина, както и дребните пресечки, водещи към Турското консулство.

Установено е било, че наличието на съмнителната торбичка не съставлява заплаха за жителите или околната постройка. В нея имало парфюм, дезодорант и листовка. След като е установено, че наличието на торбичката е безвредно, не се е наложило реализиране на следен гърмеж.

Към момента пътния трафик е възобновен в естествен размер.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР