Сакраменто спечелиха със 114:106 мач номер 2 от серията срещу

...
Сакраменто спечелиха със 114:106 мач номер 2 от серията срещу
Коментари Харесай

Сакременто отново срази шампиона и вече води с 2-0 в плейофите на НБА

Сакраменто завоюваха със 114:106 мач номер 2 от серията против Голдън Стейт от първия кръг на плейофите в НБА. По този метод Кингс поведоха на първенците с 2-0 триумфа.

Втората среща бе извънредно динамична и завладяваща, само че не мина и без напрежение, откакто нормалният обвинен Дреймънд Грийн още веднъж влезе в светлината на прожекторите с неспортсменска постъпка. В последната четвърт ветеранът настъпи Домантас Сабонис от Кингс, който бе на земята, а това докара до изгонването му.

ДеАрън Фокс за втори следващ мач бе в основата на триумфа на своя отбор, завършвайки с 24 точки. Домантас Сабонис също вкара 24, а Малик Монк се включи с 18 от пейката. Стеф Къри с 28 точки, Андрю Уигинс с 22 и Клей Томпсън с 21 бяха топреализаторите за гостите. Следващите два мача са семейства на Голдън Стейт.

Филаделфия също поведе с 2-0 в серията си против Бруклин на Изток. 76-ърс изиграха мощно второ полувреме, в което наваксаха закъснение от пет точки и изцяло справедливо се поздравиха с втора победа - 96:84.

Това стана факт след 33 точки на Тайриз Макси, както и 20 точки, 19 битки и 7 асистенции на Джоел Ембийд, апетитен като любимец за премията " Най-полезен състезател " на сезона. Джеймс Хардън приключи единствено с 8 точки за 38 минути игра, само че това не бе проблеми за Филаделфия, тъй като Тобайъс Харис също вкара 20. За Нетс, които водеха на полувремето с 49:44, доста мощен мач изигра Камерън Джонсън. Той вкара 28 точки, от които пет тройки. Микел Бриджес добави 21 точки за " мрежите ", само че от всички останали играчи само Спенсър Динуиди с 12 точки завърши с двуцифрен актив.

Следващият мач от серията, която се придвижва в Ню Йорк, е в нощта на четвъртък против петък.

Резултати:

Източна конференция:

Филаделфия - Бруклин - 96:84

* Филаделфия води с 2:0 победи в серията. Играе се до четири победи от седем мача.

Западна конференция:

Сакраменто - Голдън Стейт - 114:106

* Сакраменто води с 2:0 победи в серията. Играе се до четири победи от седем мача . /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР