Съхраняването на младостта на кожата възможно най-дълго е цел, към

...
Съхраняването на младостта на кожата възможно най-дълго е цел, към
Коментари Харесай

Тези храни ви състаряват и причиняват бръчки

Съхраняването на младостта на кожата допустимо най-дълго е цел, към която дамите се стремят. Помощници в битката им с отрицателното въздействие на годините са редица съставки в козметични артикули и хранителни добавки. Най-доброто лекарство против фини линии и бръчки обаче се крие не в бурканчета, а в чинията ви. Храната оказва значимо въздействие освен на фигурата и тежестта ви, само че и на метода, по който наподобява кожата ви. Редица храни предизвикват дехидратация, отпусната кожа, акне или кожни раздразнения, както и нежеланите фини линии и бръчки.
Кои храни не би трябвало да консумирате, с цел да запазите кожата си млада по-дълго?
1. Захар
 Поскъпват съществени хранителни артикули Поскъпват съществени хранителни артикули
Пазарът на храни в магазина към този момент ни излиза солено. Най-драстично е повишаването на олиото, демонстрират данни на земеделското министерство,...
На първо място е значимо да изключите или намалите до безспорен най-малко храните, съдържащи захар. Захарта е отрова за кожата ви. Тя безусловно изсмуква хранителни субстанции от нея и я дехидратира. Едновременно с това подхранва бактериите, води до раздразнения и акне и потиска веществата, които се борят със стареенето на лицето ви. Ако сте фен на сладкото и не може да се откажете от него, заменете бялата захар с подсладители. Избирайте естествени. Аспартамът е не по-малко нездравословен за кожата и здравето ви.  Може да утолите глада си за сладичко и с плодове. Те са цялостни с витамини и минерали и по този начин извличате спомагателни изгоди за здравето и хубостта си от потреблението им. Тук не се включват плодови сокове, закупени от магазина, защото те съдържат обилни количества оцветители, консерванти и захар и малко плод. Ако ще консумирате плода под формата на напитка, направете я сама – компот с естествени подсладители или фреш са превъзходен избор.
2. Преработени храни
Друг вид храни, които следва да избягвате, в случай че се стремите към предотвратяване от прибързано стареене, са консервираните храни и модифицираните меса. Консервантите, които съдържат, водят до кожни възпаления и форсират стареенето. В саламите и консервите се крият доста скрити захари и прекалено количество сол, което прави кожата ви да наподобява подпухнала. Предпочитайте пресни храни, домашно приготвени ястия и ограничете всичко, което идва на трапезата ви в бурканче или консерва.
3. Пържени храни
 Ето тези съставки са заслужен сурогат на виното в ястията Ето тези съставки са заслужен сурогат на виното в ястията
Всяка една стопанка е изпадала в обстановка, в която няма на разположение бутилка алено вино, а приготвянето на ястието й го изисква. В подобен...
Вредни за здравето, красивия тип и младостта на кожата са и пържените храни. Нагрятата лой е източник на свободни радикали, които необратимо повреждат клетките и състаряват освен кожата, само че и целия организъм. Витамините и минералите могат да обезвреждат тези свободни радикали и да предпазят кожата ви от стареене, в случай че приемате храни, които ги съдържат, на мястото на пържените. Последните вредят и на фигурата ви.
4. Въглехидрати
Високовъглехидратното хранене е зложелател на младата кожа. Въглехидратите дават сила, само че в случай че менюто ви не е уравновесено и най-вече съдържа въглехидратни храни, имайте поради, че по-бързото стареене ви е обезпечено. Заменете най-малко едно хранене дневно с белтъчно. Недостигът на протеини предизвиква стареене на кожата. Ако замените великодушната вечеря с 2 яйца, месец по-късно ще се радвате освен на по-гладка и свежа кожа, само че и на по-тънка талия.
Ако желаете да се здрави, красиви и млади по-дълго време, хранете се с чиста храна, цялостна с витамини и минерали и не посягайте към нищо мазно, пържено, тестено, сладко, консервирано или от щанда за бързи храни. Не консумирайте корав алкохол.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР