Сагата с базите на ЦСКА приключи. Всички документи на ЦСКА-София“

...
Сагата с базите на ЦСКА приключи. Всички документи на ЦСКА-София“
Коментари Харесай

Красен Кралев: Сагата с базите на ЦСКА приключи

Сагата с базите на ЦСКА завърши. Всички документи на „ ЦСКА-София “ ЕАД са идеални, сдружението дава отговор на критериите на състезанието и предлагането ще бъде прегледано. Още на следващия ден ще се съветвам с адвокати дали формалното привършване на контракта може да стане в границите на тази календарна година.
Това съобщи спортният министър Красен Кралев в " Лице в лице " на Би Ти Ви.

Той изясни каква е сумата, която управлението на ЦСКА е предложило на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД като наем за стадион „ Българска войска “ и спортната база „ Панчарево “. " Предложени са 62 000 лв. наем, минималната инвестиция от милион и 100 хиляди. Държавата е притежател на тези уреди. Ние търсим най-хубавия вложител, на най-хубавия собственик... Естествено, че ще търсим вложител, който да защитим държавния и публичния интерес. Виждате по какъв начин реагират обществените мрежи ", съобщи той. Дори сподели, че няма недоволни.

„ Днес комисията, назначена от изпълнителния шеф на «Сердика спортни имоти» ЕАД, оповести протоколите си, съгласно които ПФК ЦСКА-София ЕАД дава отговор на нужните условия, позволяващи на сдружението да взе участие в състезанието за отдаване чартърен на ст. „ Българска войска “ и спортно-тренировъчна база „ Панчарево “.

Радвам се, че стартира да се приказва малко повече внимание на физическото образование и спорта. Съвсем скоро ще се видят съответни резултати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР