Съединените щати, Великобритания, Нидерландия и Дания ще си партнират, за

...
Съединените щати, Великобритания, Нидерландия и Дания ще си партнират, за
Коментари Харесай

Съюзниците събират още танкове и ракети за Украйна

Съединените щати, Англия, Нидерландия и Дания ще си партнират, с цел да изпратят съоръжение за противовъздушна защита, в това число стотици ракети, в Украйна, се споделя в общо заявление, представено от Ройтерс в четвъртък.

 Радари, ракети и БТР-и: Съединени американски щати и Европа оповестиха нова военна помощ за Украйна Радари, ракети и БТР-и: Съединени американски щати и Европа оповестиха нова военна помощ за Украйна

Нидерландия и Дания оповестиха настрана, че са подписали контракт с производителя на танковете " Леопард 2 " за пазаруването на още 14 машини, които ще бъдат предадени на Киев при започване на 2024 година

Договорите за новата доставка към този момент са подписани и немското държавно управление е взело участие, защото то би трябвало да се съгласи с износа на транспортни средства, се прибавя в обява в немския вестник " Ханделсблат ", представена от Ройтерс.

" Стабилен прогрес "

Украйна реализира постоянен прогрес в своята към момента зараждаща се контраатака против съветските сили, само че цената евентуално ще бъде висока в това, което се оказва сложна, кървава борба. Това съобщи най-високопоставения военачалник на Съединени американски щати.
" Украйна стартира офанзивата си и напредва устойчиво. Това е доста сложна борба. Това е доста жестока борба и евентуално ще отнеме доста време и ще е на висока цена ", съобщи армейски военачалник Марк Мили, ръководител на Обединените началник-щабове на конференция в централата на НАТО в Брюксел.

Мили похвали водачеството, уменията и морала на украинските сили и ги опълчи на съветските: " Тяхното управление не е безусловно поредно, моралът на войските им не е висок и те седят на отбранителни позиции и доста от тях не даже не знаят за какво са там. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР