Съединените щати изпращат още 500 войници в Европа, за да

...
Съединените щати изпращат още 500 войници в Европа, за да
Коментари Харесай

САЩ изпращат допълнителни войски в Европа

Съединените щати изпращат още 500 бойци в Европа, с цел да засилят сигурността на НАТО. Това заяви почитан американски чиновник пред Агенция Франс Прес.

По-рано Пентагонът разгласи, че всички налични съветски бойци са ситуирани по границата с Украйна.

Висш чиновник на защитата на Съединени американски щати предизвести, че руските удари против цивилни се увеличават и че Москва се стреми да вербува задгранични бойци, изключително сирийци, за война та.

Съединените щати към този момент са изпратили 12 000 спомагателни бойци в Европа тази година. Към момента мнението на президента Джо Байдън американските войски да не се намесват в спора, остава непроменено.

През уикенда министърът на защитата Лойд Остин разпореди спомагателни „ 500 американски военни за места в Европа, с цел да усилят съществуващите сили. Те ще бъдат ситуирани, с цел да отговорят на актуалната среда за сигурност в светлината на подновената експанзия на Русия против Украйна  и да засилят възпирането и отбранителните качества на НАТО ".

Министерството на защитата на Съединени американски щати счита, че " Путин е вложил съвсем 100 % от бойната си мощност в Украйна , което е към 150 хиляди бойци “, сподели служителят.
Според Съединени американски щати отпорът на украинците против Русия е причина за експанзията на Москва, която се ангажира с по-далечни офанзиви - композиция от бомбардировки, ракети, артилерийски удари и повече от 625 ракетни цели, с цел да компенсира неналичието на придвижване на земята. " Бомбардировките се ускориха към столицата Киев, Харков, Чернигов на север и Николаев и Мариупол на юг, и считаме, че тези удари целят съзнателно цивилни цели, гражданска инфраструктура, жилищни региони “, сподели той.

Украинският президент Владимир Зеленски предизвести, че Москва " се готви да бомбардира Одеса ", само че от Пентагона отхвърлиха да са " видели доказателства за придвижване към Одеса ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР