Съдът в Сиена осъди полузащитника на Дженоа - Маноло Портанова

...
Съдът в Сиена осъди полузащитника на Дженоа - Маноло Портанова
Коментари Харесай

Халф на Дженоа беше осъден на шест години затвор за групово изнасилване

Съдът в Сиена осъди полузащитника на Дженоа - Маноло Портанова на шест години затвор за присъединяване в групово обезчестяване, заяви " Ла Република ".

22-годишният футболист беше упрекнат в обезчестяване на 21-годишна студентка по време на домашно празненство в Сиена през май предходната година дружно със своя 23-годишен родственик Алесио Лангела и двама негови другари - Алесандро Капиело, на 25 години, и неназован 17-годишен юноша, чийто случай се преглежда от прокурора за малолетни във Флоренция.

Както оповестява вестникът, и Портанова, и Лангела желаеха интензивен развой и през днешния ден бяха наказани на шест години затвор. Те също по този начин са наказани да изплатят 120 000 евро обезщетение на жертвата и нейното семейство. При интензивен развой обвиненият пропуща чуването в съда, с цел да получи доста понижаване на присъдата и редуциране на продължителността на процеса, само че това не е самопризнание за виновност. Италианският халф пледира почтен, тъй че може да апелира решението. Капиело беше предаден на съд през днешния ден, защото не е изискал интензивен развой.

Портанова се причисли към Дженоа с непрекъснат трансфер от 10 милиона евро от Ювентус през януари 2021 година. Продукт на школите на Лацио и “бианконерите ”, полузащитникът има 12 мача в Серия “Б ” през този сезон, като означи един гол. Той направи своя дебют в Серия " А " с Ювентус през 2019 година и има 30 мача в елита на Италия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР