Съдът в Монтана разгледа днес уникален случай, при който местна

...
Съдът в Монтана разгледа днес уникален случай, при който местна
Коментари Харесай

Жена потрошила с камъни соларни панели, излъчвали радиация

Съдът в Монтана прегледа през днешния ден неповторим случай, при който локална жителка потрошила с камъни слънчеви панели, исталирани в имот, покрай нейния парцел в Селановци,  тъй като съгласно нея  и повреждали здравето

61-годишната П.А.И. направила на сол панелите от фотоволтаична апаратура, инсталирана край нейната ограда от шеф на компания “С.И.БГ “ - ЕООД - София, който закупил имота и инсталирал системата с всички нужни разрешителни.

В дните на монтажа на панелите обвинената декларирала на предприемача, че не е съгласна с монтажа им, защото съгласно нея „ влияели зле на здравето й, от тях се носела неприятна миризма и излъчвали радиация “. Въпреки обясненията на предприемача, че панелите не са рискови за човешкото здраве и че разполага с всички нужни документи за монтаж. Жената обаче отправила  обиди и закани, че ще счупи инсталацията, което и направила при две офанзиви, които били записани с камери.

Като се срещна с всички документи по делото и изслуша очевидците, обвинената и отбраната й съдът призна подсъдимата за отговорна в незаконно заличаване на непознати движими движимости – 5 броя фотоволтаични панела на обща стойност 1380 лв. и я осъди на „ Пробация “ за период от 6 месеца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР