Съдът остави в ареста Красимира ТрифоноваБившият дипломат Красимира Трифонова, която

...
Съдът остави в ареста Красимира ТрифоноваБившият дипломат Красимира Трифонова, която
Коментари Харесай

Обвинена дипломатка се оплаква, че банда я заплашва

Съдът остави в ареста Красимира Трифонова
Бившият посланик Красимира Трифонова, която е обвинена за убийството на шурей си Пейо Пеев, твърди, че против нея и околните є работила незаконна организация, която ги заплашвала. Един от роднините є даже бил пребит от бандитите.

Това тя съобщи по време на гледането на мярката є за неотклонение в Софийския апелативен съд. Трифонова, която сега е в ареста с обвиняване, че е удушила шурей си в автомобила му, продължава да твърди, че няма нищо общо с убийството.

“Всичко, което става е еднопосочно като дейности и се интерпретира против мен. Трябва да бъде уголемен кръгът на обвинените. Срещу мен и околните ми работи незаконна организация за покушения. Има закани и принуждение да лишават деца. Това са закани за националната сигурност. Жертви на тази организация се свързаха с мои близки и описаха какво се случва. Използват се подправени очевидци против мен ”, сподели в правосъдната зала тя. Съдът обаче я остави дефинитивно зад решетките, поради събрани доказателства, които поддържат тезата, че Трифонова може да е направила закононарушението.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР