Откриха наркотици и печатница за фалшиви дипломиПлащат между 50 и

...
Откриха наркотици и печатница за фалшиви дипломиПлащат между 50 и
Коментари Харесай

26 задържани в кв. Христо Ботев за търговия с гласове, наркотици и контрабанда

Откриха опиати и печатница за подправени дипломи

Плащат сред 50 и 100 лв. за глас

26 души са арестувани и са формирани 7 досъдебни производства при огромната против пазаруването на гласове в София. Това заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любомир Николов. 

Полицейско наличие има в кв. “Христо Ботев ”, където се претърсват адреси. Полицейските дейности започнаха рано тази заран. Някои улици са блокирани от униформени.

На разнообразни адреса са открити огромни количества наркотични субстанции, подправени документи, акцизни артикули без бандерол. Акцията продължава в няколко квартала на София, сподели Николов. 



Има арестувани лица и за владеене на опиати, за нелегално владеене на газово и въздушно оръжие, за нелегално лишаване на моторно-превозно средство и първокласен джип. 

Разкрита е и печатница за подправени дипломи за приблизително и висше обучение.

„ На адреса зад мен работим след сигнал за пазаруване на гласове. В жилището са открити описи с имена на хора, съответни суми и телефонни номера. Лицето е много престъпно проявено, само че към сегашния миг не си припомням на предходни избори да се правили претърсвания по отношение на неговата активност “, уточни гл. комисар Николов.

Той разкри, че съгласно данните един глас се търгува сред 50 и 100 лв.. По думите му, подадените сигнали за пазаруване на гласове и формираните досъдебни производства са повече от предишни години.

Операцията тече на територията на три районни ръководства и ще обхване огромен периметър в столицата, уточни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР