Съдържание:Бъдете джентълмени! Няма никаква причина да ви лъжем, че има

...
Съдържание:Бъдете джентълмени! Няма никаква причина да ви лъжем, че има
Коментари Харесай

Как да сваля жена

Съдържание:

Бъдете джентълмени!  Как да смъква жена

Няма никаква причина да ви лъжем, че има на 100 % сигурна скица или пък способи, с които да свалите една жена. Подобни правила не съществуват.

Винаги е добре да се ориентирате по отношение на съответната дама, нейната хипотетична настройка по отношение на вашите свалки, както и моментното ѝ въодушевление.

Ще си позволим обаче да ви дадем някои насоки, които считаме, че биха ви били от изгода, в случай че към този момент сте харесали някоя жена и желаете да я свалите.

Никога не подценявайте първите усещания, които бихте провокирали у дамата!

По облеклата одобряват, по мозъка изпращат е откъс от приказката за Хитър Петър, която несъмнено не е справочник по свалки. Но в съответния случай си е самата истина.

Няма по какъв начин да свалите някоя жена, в случай че не сте положили малко старания за външния си тип. Да се появите пред нея с мръсни облекла, мръсни нокти и обувки или пък с мазна коса, шансът ви да свалите която и да е жена е непосредствен до нулата.

Подбирайте деликатно думите си и не се самоизтъквайте непрестанно!

Да, дамите си падат по съумелите мъже. Но непрекъснато да се перчите с чисто новия си кабриолет, да раздавате прекомерно великодушни бакшиши на сервитьорките или просто да говорите прекомерно доста за триумфите си, вероятно би отегчило множеството представителки на нежния пол.

Дори и да сте процъфтяващ, запазете малко загадъчност към личността си. По-добре е да не се самоизтъквате непрестанно, а да изглеждате леко загадъчни в очите на дамата, която желаете да свалите.

 Успешна свалка

Бъдете джентълмени!

Чували сме, че дамите си падат по неприятните момчета и в сходни изказвания има огромна доза истина. Но дамите в действителност обичат контрастите - неприятното момче да се трансформира най-малко за секунди в положително и нежно творение.

Да е мъж, който типично по джентълментски метод ще им отвори вратата, ще им помогне с покупките или пък ще се притече на помощ, в случай че са потърпевши.

Надали има жена, която да не харесва джентълмени. За да ви е забрадка вързана свалката, към джентълментските маниери ще прибавим и тези дребни, само че скъпи дарове за дами - бонбони, красиви цветя и така нататък, които впечатляват дамите.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР