Съд в Сливен резреши на неваксинирано дете да ходи на

...
Съд в Сливен резреши на неваксинирано дете да ходи на
Коментари Харесай

Д-р Атанас Мангъров за Отец Евгени: Той застрашава собственото си дете

Съд в Сливен резреши на неимунизирано дете да върви на учебно заведение без ваксина след случая с отец Евгени Янакиев в Сливен. 

" Моите седем деца са имунизирани, само че след ваксина от морбили едното стартира да изпада в депресно положение, да подвига температура. Изпадна в потрес, като че ли виждаше нещо. След това споделих - до тук бяхме с имунизациите. При осмото и деветото не сме слагали никакви ваксини. 

Последното ми дете, Николай, е спрян да върви на детска градина, тъй като в групата имало майка от РЗИ, тя подала сигнал и стопираха детето ми. Предучилищната е наложителна, само че не го позволяват. Може да стигнем до Висшия административен съд.

Миналата година погребах едно детенце, което разви левкемия след ваксина. Имахме и различен подобен случай в моя жанр. На братовчед ми дететео разви същото заболяване след процедурата. "  

Д-р Атанас Мангъров разяснява закона и здравните статистики в такива случаи в студиото на " Здравей, България ":

" Този човек заплашва личното си дете. Ако неимунизирано дете се разболее, то може да разболее имунизирани деца. Ваксината не покрива на 100 %. Така че всеки неимунизиран е рисков. "  



Свещеникът отговори на този мотив по този начин: " След като е имунизирано детето, значи то има имунитет. В Щатите има фонд за лица, повредени от ваксини, в България няма подобен. Защо аз да не се тормозя за моите деца, откакто и другите се тормозят за техните? Виждал съм доста деца с проблеми след имунизация. При духовник идват хора с най-различни случаи. "  

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР