Съболезнования, трагедията е голяма. Много загинали 16 човека, още четирима

...
Съболезнования, трагедията е голяма. Много загинали 16 човека, още четирима
Коментари Харесай

Румен Радев: Трагедията е голяма, говорих с една жена, другите са неконтактни

Съболезнования, нещастието е огромна. Много починали 16 индивида, още четирима са в тежко положение, това сподели одеве президентът Румен Радев.

Преди малко приказвах с една жена от потърпевшите, имах опция да си поговоря с нея - с положително самочувствие е. Всички екипи реагираха по допустимо най-бързия метод. Голям професионализъм, хора с огромни сърца. Надявам се нашите прелестни лекари да създадат всичко допустимо тези хора да оцелеят. Имам непрекъснато връзка с министъра на опазването на здравето и министъра на вътрешните работи.

Когато има произшествия цялата отговорност се хвърля към КАТ, само че при положение става въпрос за съответно, цялостно схващане на проблемите. Не е единствено КАТ, има и министерство за районно развиване, в случай че щете и министерство на образованието.

Повечето потърпевши са неконтактни. Единствено една жена е контактна и тя си приказва с мен. Другите са в извънредно тежко положение. Времето е било извънредно неприятно, чакали са известно време в рейса, до момента в който им окажат помощ. В тези моменти е имало загуба на схващане.

Стаяват произшествия и в други страни, само че там избавените са доста повече в сравнение с в България, знаете правилото за първия час. При нас изключително където няма наоколо автомагистрала този час се губи.

Има разгласен спешен телефон, на който околните на потърпевшите да получат информация.

Веднага са пристигнали осем коли за спешна помощ. Утре ще има цялостна информация за положението на всички потърпевши, сподели президентът Радев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР