Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата

...
Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата
Коментари Харесай

Майка на абитуриентка: Обувките й струват около 2 хил. лева. Не са евтини, но детето ги заслужава

Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата страна са в трескава подготовка за идния празник. Срещаме се с Борислава, която през днешния ден има изпращане, а след броени дни ще чества и абитуриентски бал. Как се приготвя за мотивите тя и какъв брой пари коства ученическата наслада? 

" За изпращането ми съм заложила на доста типичен модел обувки. Подарък са ми за рождения ден, тъй като доста ги желаех “, споделя Борсилава Ангелова, абитуриентка от Монтана пред bTV.

" Обувките й костват към 2 хиляди лв.. Не са евтини, само че детето ги заслужава. Има подобен триумф в учебно заведение, че се постарахме. “, споделя майката на Борислава - София. 

Борислава е в паралелка с британски и немски език, а общият ѝ триумф в края на годината е отличен.

" Тези обувки са малко по-различни. Те са ми за бала, малко по-различна ни е концепцията – с кецове ще бъдем и аз и моят джентълмен. Защото роклята също е нетипична – къса е, цялата е в розовата гама “, споделя Борислава.

Роклите и за изпращането, и за бала на абитуриентката са шити по поръчка. А за бижута е избрала нежни и семпли модели.

" Роклите са към 1000 лв. и двете. Моделите тя си ги е избирала, тя си ги хареса. Шивачът в действителност се постара да ги направи както би трябвало и да ги извърши като модел тъкмо по отношение на нашите стремежи “, споделя София.

Приятели на фамилията ще услужат с първокласна марка кола в бял свят, с цел да обезпечат транспорт на Борислава и кавалера ѝ.

Целият бюджет за идния празник на абитуриентката е към 4 хиляди лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР