Новият министър на отбраната на РФ е Белоусов, Андрей Рэмович.

...
Новият министър на отбраната на РФ е Белоусов, Андрей Рэмович.
Коментари Харесай

Боян Чуков: Новият руски военен министър е доверено лице на Путин, ще разчисти корупцията в МО

Новият министър на защитата на РФ е Белоусов, Андрей Рэмович. Той не е потомствен боен, само че е кадърен да направи съвършен одит във военното ведомство. Белоусов ще промени всички корупционни схеми в МО.

Това написа в Телегам канала си анализаторът и специалист по сигурност Боян Чуков.

" Той е доверено лице по икономическите въпроси на Путин и е хард управленец. Не е подкупен и не принадлежи към някоя властова формация. Той няма своя група за въздействие. Неговите две значими черти, които се ценят в Русия, са професионален технократ и православен съветски родолюбец. Посещава Донския манастир, който е значима събирателна точка за съветската духовна власт. На територията на манастира са заровени Иван Илин, Антон Деникин, Александър Солженицин ", изяснява Чуков.

" На Белоусов ще му се наложи да чисти авгиевите обори в съветското МО. Много евентуално след напускането на Шойгу новият н-к на Генерален щаб на Водоснабдителна система на РФ да се споделя Суровикин. Реално Шойгу е нараснал. Прехвърлят го в Съвета за сигурност на РФ. Ще бъде един до друг с Дмитрий Медведев. А може и да заеме мястото на Патрушев и да оглави Съвета за сигурност. Смущаващо е обаче, че в икономическия блок на новото държавно управление остават втръсналите на всички демократични физиономии ", заключава специалистът.

Боян Чуков разяснява и заканите на Запада против Русия.

" Войнствената реторика на НАТО и изключително на Макрон подсказва за планове на украинска територия да бъдат въведени войски на Алианса. Русия и Беларус намерено демонстрират подготвеност при избрана обстановка да бъде използвано тактическо нуклеарно оръжие. При замяна на тактически нуклеарни удари от двете страни, с изключение на на украинска територия, е доста евентуално да пострадат Полша, Прибалтика, Румъния и дори Германия. И това единствено в началото ", счита Чуков.

" Много евентуално по-късно да се стигне и до приложимост на стратегическо нуклеарно оръжие. А освен това състояние неизбежно ще бъдат наранени Съединени американски щати и Англия. Засега само европейците демонстрират самоубийствена подготвеност да вземат присъединяване в ролята на " съчки " в спора САЩ&Ко против Русия и съдружници. Американците към този момент са много внимателни и бутат в нуклеарния " огън " своите най-много източноевропейски " стратегически съдружници ", заключава специалистът.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР