Събитието по закриването на кампанията събра стотици симпатизанти, съмишленици и

...
Събитието по закриването на кампанията събра стотици симпатизанти, съмишленици и
Коментари Харесай

Красен Кръстев пред стотици врачани на закриването на кампанията: ГЕРБ-СДС има ясна претенция да е победител на изборите в неделя

Събитието по закриването на акцията събра стотици симпатизанти, съидейници и жители в парк „ Дъбника “ във Враца.
Своята мощна поддръжка към претендентите за народни представители показаха кметът на Община Мизия Валя Берчева, кметът на Община Козлодуй Маринела Николова, кметът на Община Враца Калин Каменов, регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили и съдружен сътрудник Ирина Иванова, общински съветници и представители на структури от цялата област.
Водачът на листата за област Враца Красен Кръстев изрази убеденост за победа на ГЕРБ-СДС за идния в неделя предварителен избор.
„ Ние имаме ясната рекламация да сме спечелили, тъй като това е тимът от същински водачи, които заслужават доверието на гласоподавателите. Трябва да спрем разрушаването на страната, да овладеем рецесиите и обедняването “, безапелационен беше той.
Красен Кръстев дефинира като извънредно отрицателни за развиването на всички общини водените от страната политики в последните съвсем 3 години.
„ От страна, която беше образец за финансова непоклатимост, през днешния ден България е страна с голям недостиг. От това страдат хората “, акцентира Красен Кръстев. Според него, в този момент е времето да се изградят мостове, да се води градивен разговор, с цел да се сформира държавно управление, работещо в полза на жителите. По думите му, ГЕРБ-СДС има волята, упоритостта и експертизата от хора с богат управнически опит, да реализират единодушие за един предстоящ парламент.
„ Това е единственият път към непоклатимост, в поддръжка на кметовете да работят за развиването на градовете, на дребните обитаеми места  и да подобрят стандарта на живот на жителите “, сподели още Красен Кръстев.
Той подчертава върху все по-осезаемата потребност от държавно управление, което да осъществя всички незабавни антикризисни ограничения, да бъдат приключени спрените инфраструктурни планове за подобряването на бизнес средата на района.
Кръстев означи също, че неналичието на ясна визия и политика от страна на страната е повода за отлив на вложения, задълбочаване на неравенството и повишаването на недоверието в институциите.
„ Ние от ГЕРБ-СДС имаме готовността и експертността да съставим устойчиво държавно управление, тъй като хората го заслужават “, приключи Красен Кръстев.
Кметът на Община Враца Калин Каменов изрази мощната си поддръжка и убеденост в триумфа към претендентите за народни представители на ГЕРБ-СДС на изборите на 2-ри април.
„ Подкрепете с номер 2 тима на ГЕРБ-СДС и хората, които ще оправдаят доверието и на които може да се разчита “, означи още Калин Каменов.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 2!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР