С влизането на новите разпоредби от началото на август, полицията

...
С влизането на новите разпоредби от началото на август, полицията
Коментари Харесай

НАП продава конфискувани автомобили

С влизането на новите разпореждания от началото на август, полицията получи право да конфискува коли на пияни и дрогирани водачи. До лишаване на транспортните средства в интерес на страната се стига единствено след правосъден акт, само че един взор по формалните уеб сайтове на приходната организация се вижда, че предложенията се множат.

Припомняме, че разновидностите при инспекциите на водачите са два – вид, при който лидерът е притежател на ръководеното МПС, и втори, в случай че е единствено ползвател.

В първия случай – персоналното моторно транспортно средство се иззема от органите на реда и се транспортира до охранителен паркинг, където остава до привършване на наказателното гонене против пияния или дрогиран лидер. Реално той остава притежател на колата, до произнасянето на присъда. При неоправдателна такава наложително се постановява лишаване на автомобила в интерес на страната.



Във втория случай, когато моторното транспортно средство не е благосъстоятелност на спрения водач–нарушител, то се иззема от полицията с протокол, като материално доказателство по отношение на осъщественото закононарушение, а в хода на наказателното произвеждане лицензиран оценител прави оценка цената на автомобила. При възможна неоправдателна присъда съдът постанова на отговорния санкция, равностойна на оценката на моторното транспортно средство.

Въпреки тези строги санкции и огромна възможност да се разделят със собствеността си, намират се и смелчаги, които след няколко напитки стават „ недосегаеми “. Все още е свеж казусът със брачна половинка на Мария Игнатова – Нойзи, който си го разреши и в този момент си носи следствията.



Стартовите цени на търговете са много допустими и това става един вид искащите да се снабдят с преференциален автомобил да го създадат. С предложенията и датата на търговете можете да се запознаете в отдел „ продажби “ на уеб страницата на приходната организация. Собствениците им също могат да си върнат автомобила, само че след постоянно присъединяване в търга и несъмнено в случай че завоюват.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР