С викове Победа пловдивчани посрещнаха лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

...
С викове Победа пловдивчани посрещнаха лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в сглобки не участва, управлението на държавата е агония

С крясъци " Победа " пловдивчани посрещнаха водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе в компанията на Костадин Димитров, претендента на ГЕРБ,, и депутата Делян Добрев.

Борисов изиска новият градоначалник Димитров да регистрира резултатите си.

И Димитров регистрира победа, и Делян Добрев регистрира победа. Бойко Борисов регистрира още победи в Сливен, Севлиево.

Имаме двойно повече от ПП/ДБ , удовлетворен е Борисов, който установи, че ГЕРБ още веднъж печели, откакто три години тази партия е мачкана.
 Борисов откри нови ортаци, само че извършил думата си
Борисов откри нови ортаци, само че извършил думата си

За Борисов изборите за София завършили предходната неделя

Имаме нова сглобка на партиите, които поддържат Путин, преди всичко " Възраждане ", на второ ПП/ДБ, сподели той. ГЕРБ изгубили от мутрите и групировките, по думите му.

Лидерът на ГЕРБ се базира на " лицемерието " на Кирил Петков, който играл в Банкя против ГЕРБ. Както и на други места, да вземем за пример в Шумен, където били Политическа партия и Българска социалистическа партия против ГЕРБ.

Или коалиция, или сглобки " не ", е посланието на Бойко Борисов от довечера в Пловдив. Повече двуличие " не ", акцентира водачът на ГЕРБ. По думите му " Политическа партия си веят флагове с съдружните си " Възраждане " и Българска социалистическа партия ", а задачата им е " единствено, с цел да кажат, че мачкат ГЕРБ ".
 Христо Иванов: Свалянето на държавното управление в този момент е демонстрация на безнаказаност
Христо Иванов: Свалянето на държавното управление в този момент е демонстрация на безнаказаност

Алтернативата е друга една сглобка, оформила се при елиминирането на машините

Това обаче не значи завършек на властта, като Бойко Борисов обоснова и че няма значение в действителност кой ще бъде министър председателят даже и да се стигне до ротация. В сряда той събира партията да чуе дали и на други места Политическа партия са играли против партията и за Лукойл. Като доказателство, че ПП/ДБ пазят ползите на " Лукойл " той уточни, че на идване към Пловдив заредил за по 3.30 лева литър гориво.

А и с бюджета какво ще вършим, какво - аз не знам на следващия ден какво ще решат , съобщи Борисов като рецензия и предизвести за 9% Данък добавена стойност за ресторантьори.

Трудно се ръководи страната сега, това е една мъка, обезпокоен е Борисов и добави: " по този начин, както се съешават ".
 Бойко Борисов подвигна ръце от сглобката Обновена
Бойко Борисов подвигна ръце от сглобката

Следващата седмица ГЕРБ ще взема решение дали да остане в ръководството

Също по този начин съгласно Борисов съглашението за ръководство се нарушавало от Политическа партия. Николай Денков го уведомил постфактум за желаната. Борисов ще реши за поддръжката за ръководството след сряда.

Лидерът на " Възраждане " водил мощна политика, съгласно оценката му, а пък " ние с ПП/ДБ не знаем какво вършим ", счита Бойко Борисов.

Имаме задоволително регионални градове, ние нашият резултат сме си ги изкарали, регистрира още той. Обърна се към Атанас Атанасов и Христо Иванов да си създадат избора. Умни хора като Христо Иванов и Атанас Атанасов да седнат и без страсти да отчетат какво вършат. А не " ДАНС, ДАНС, та ДАНС... "
 Радев отсрочи проблема с шефа на ДАНС за на следващия ден
Радев отсрочи проблема с шефа на ДАНС за на следващия ден

Президентът гласоподава за достойното бъдеще на нашата столица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР