С вход свободен и празнична програма ще отбележат 6 май

...
С вход свободен и празнична програма ще отбележат 6 май
Коментари Харесай

Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей Владислав Варненчик

С вход свободен и празнична стратегия ще отбележат 6 май в Националния военноисторически музей (НВИМ). Музеят ще работи от 10.00 до 17.00 ч. за непрекъснатата си хронологична и външна експозиция. Свободен ще е достъпът и до краткотрайните изложения " Армията във време на промени “, " Белезите на войната: изгубеното архитектурно завещание на София “ и до най-новата – " Българската войска – 20 години част от НАТО “, отдадена на 20-тата годишнина от участието на Република България в НАТО.  

Специалната стратегия за Деня на храбростта и Празник на Българската войска ще бъде открита в 11.30 часа с концерт на Представителния духов оркестър на Сухопътни войски. Атракциите с боен темперамент ще продължат в 12.30 часа с дегустация на емблематичната фасул супа, готова от боен готвач. Благодарение на Командването за логистична поддръжка посетителите на НВИМ ще имат опцията да видят от близко модерна полева кухня на Българската войска и да се допрян до ежедневния войнишки обичай.

Само на 6 май в атракцията " Експонатите оживяват “, която ще се осъществя само при подобаващи метеорологични условия, посетителите ще имат опцията да влязат в кабините за ръководство на едни от най-знаковите експонати във външната експозиция – вертолети Ми-2, Ми-8 и ракетния комплекс 2К 52 Фрог " Луна-М “.

С Ден на отворени порти 6 май ще бъде маркиран и във филиалите на НВИМ – Военноморския музей и Парк-музей " Владислав Варненчик “ във Варна и Музея на авиацията в Крумово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР