С вълнение броим дните до следващия епизод или премиерата на

...
С вълнение броим дните до следващия епизод или премиерата на
Коментари Харесай

Пред екрана на дивана през февруари с най-обсъжданите сериали


С неспокойствие броим дните до идващия епизод или премиерата на някои от най-обсъжданите сериали, които се чака да завладеят феновете пред дребния екран. Февруари ще предложи на киноманите разтърсващи екшън моменти, вълнуващи завършения, документален филм за един от най-великите футболисти и още доста невероятни продукции. С други думи - месецът на влюбените дава обещание нещо за всеки усет, тъй че си пригответе комфортни облекла, снак и питиета и се впуснете в магическия свят на киното.

True Detective : Night Country

Четвъртият сезон на " Истински детектив ", озаглавен " Тъмната страна ", залага нови стандарти в престъпната драма. Разгадавайки загадъчното изгубване на осем мъже от изследователска станция в измисления град Енис, Аляска, детективите Лиз Данвърс и Еванджелин Наваро (изпълнени от Джоди Фостър и Кали Рейс) разкриват смайващи секрети. Създаден от Исса Лопес, този сезон дава обещание да впечатли публиката със смразяващи мистерии и напрежение. Последната серия излиза на 25 февруари и в случай че не сте почнали да го гледате, имате задоволително време да наваксате.

Mr. & Mrs. Smith

" Мистър и Мисис Смит " се завръща с нови лица - Доналд Глоувър и Мая Ърскин, които са в основните функции на римейка на паметния филм. Сериалът дава обещание свежа интерпретация на истинската история за обич и шпионаж. Премиерата беше на 2 февруари 2024 година, като " Мистър и Мисис Смит " включва 8 епизода, изпълнени с динамичност и екшън.

Avatar: The Last Airbender

Римейкът на паметния анимационен филм " Аватар - последният заповедник на въздуха " е един от най-очакваните сериали тази зима, чиято премиера е оповестена на 22 февруари. Следвайки приключенията на Аанг, последният жив заповедник на въздуха, феновете ще бъдат въвлечени в свят, разкъсван от войни и окупации. Сериалът дава обещание епични конфликти, вдъхновяващи другарства и магия, която ще остави усещания за дълго време.

Messi`s World Cup: The Rise of a Legend

Документалният сериал Messi`s World Cup: The Rise of a Legend споделя за 17-годишната кариера на именития футболист - от провокациите и паденията до триумфа на Световното състезание в края на 2022 година Феновете могат да чуят цялата история персонално от самия Меси на 21 февруари, когато е премиерата на сериала.

The Tourist

Вторият сезон на комичния трилър " Туристът " ще предложи на феновете продължение на историята на героя на Джейми Дорнан, който се завръща в родината си - Ирландия, където се пробва да разбере повече за предишното си в компанията на полицайката Хелън Чеймбърс. Двамата се озовават в центъра на рискова омраза сред две фамилии, от която би трябвало да излязат невредими.

Подгответе се за съвършената кино вечер с BILLA

Настанете се комфортно и се заредете с вкусни неща за ядене и студени питиета от магазини BILLA, където от през днешния ден ще намерите голям брой тематични предложения, подобаващи за компания на всеки филм или сериал. В интервала от 15 до 21 февруари с 20% отстъпка ще бъдат всички чипсове с марка BILLA и всички газирани питиета Coca-Cola, Fanta и Sprite. За феновете на мезетата пред екрана, веригата е подготвила отстъпка от 25% на всички артикули с марка " Орехите ", комбиниращи се отлично със студена бира Landgraf, която можете да си закупите с 30% отстъпка. А за десерт, BILLA е подготвила специфична селекция шоколадови изкушения Roshen с 25% отстъпка. Специалните предложения в седмичната акция " Пред екрана на дивана " се оферират извънредно за клиентите, пазаруващи с BILLA Card или BILLA App.

Пожелаваме ви приятни часове пред дребния екран, изпълнени с вълнуващи страсти и споделени в приятна компания.

Още оферти от седмичната листовка на BILLA можете да видите тук:
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР