С цел да бъде прозрачна в действията си, БФХандбал се

...
С цел да бъде прозрачна в действията си, БФХандбал се
Коментари Харесай

Без финали при подрастващите за сезон 2019/2020

С цел да бъде транспарантна в дейностите си, БФХандбал се обърна към всички клубове в страната с въпроса дали биха желали да се проведат финални стадии на държавните шампионати за подрастващи през месеците юли и август 2020 година. Някои, евентуално водени от мнението на ММС, че при кандидатстването с планове " Развитие на спортните клубове през 2021 година " ще се показват резултатите от 2019 година, бяха твърдо срещу. Други заложиха на рационалността, предпочитайки да насочат финансовите си запаси към новия сезон. Трети бяха безапелационни и заявиха своята подготвеност и предпочитание да играят в идните месеци.

В последна сметка повече от 2/3 от клубовете в страната избраха през месеците юли и август да не се организират надпревари по хандбал. Съобразявайки се напълно с всеобщото мнение, БФХ уведомява, че Държавни финали за подрастващи за спортно-състезателната 2019/20 година няма да бъдат провеждани.

БФХандбал ще продължи да работи в тясно съдействие с ММС и при настъпили изключителни промени в напътствията на спортното ведомство ще реагира стремително и ще докара информацията до ваше познание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР