С тойка Кръстева спечели титлата на олимпийския турнир по бокс

...
С тойка Кръстева спечели титлата на олимпийския турнир по бокс
Коментари Харесай

Стойка Кръстева донесе второ олимпийско злато за България в Токио

С тойка Кръстева завоюва купата на олимпийския шампионат по бокс в категория до 51 кг в Токио, съобщи Българска телеграфна агенция.

Европейската шампионка от София 2018 и двукратна международна вицешампионка Кръстева разруши с 5:0 съдийски гласа (30:27, 30:27, 29:28, 30:27, 30:27) поставената под номер 1 в схемата сегашна европейската шампионка и международна вицешампионка Бусе Наз Чакъроглу (Турция).

В дебютния край за българка на Олимпиада в женския бокс 35-годишната Кръстева сподели по-ефективна игра

и завоюва изрично дуела.

Тя стана петият олимпийския първенец на България в бокса в първия край за български представител в този спорт от Атланта 1996, когато Даниел Петров завоюва последната купа за страната.

Така ден преди края на Игрите в Токио българските състезатели завоюваха

пет оценки след купата на Ивет Горанова в дисциплината кумите на каратето, среброто на състезателката по спортна пукотевица Антоанета Костадинова на 10 метра револвер и бронзовите медали на Тайбе Юсеин и Евелина Николова в женската битка.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Възрастна дама желае да паркира някъде в Лондон. Намества се сред колите и блъска предната кола. След това блъска и задната. Към нея постепенно се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДжорджина Родригес е дарила обичания си с подарък за 605 000 евро.Интересът към новата платформа се оказва голямПрез миналата седмица са регистрирани общо 2 598 случая на остри заразни заболяванияНито една ваксина не работи на 100 % за всекиАнистън: Много отзиви не се основават на нищо друго с изключение на на боязън или пропагандаСлед офанзивата нападателят захвърлил оръжието и избягал, само че бил заловенПочти 75 % от популацията във Англия към този момент е изцяло ваксинираноМомчил Иванов е заместен от Иво АтанасовТя е с почти тегло 80 килограмаМинистърът на вътрешните работи Бойко Рашков връчи на основен комисар Тодоров документа за назначаванетоВ четвъртък избухна пожар в завода на " Газпром " за подготовка на кондензатДенков: Миналата година има над 120 умряли сътрудници, което е извънредно обезпокоително " Общности, които зависят от планините за доставката на вода, най-вероятно ще страдат от дефицита й ", предизвестяват ученитеВ борба за третото място остават Българска социалистическа партия и „ Демократична България ”Кметът на Хирошима прикани света да премине от нуклеарно въздържане към изграждащ доверие диалогДокументът, който демонстрира имунизация против коронавирусa, преболедуване в последните шест месеца или негативен PCR тест, се изисква от всички на възраст на и над 12 годиниОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР