С тържествено поставяне на последния електронен етикет в свой магазин,

...
С тържествено поставяне на последния електронен етикет в свой магазин,
Коментари Харесай

Една от големите хранителни вериги у нас сложи край на хартиените етикети

С тържествено слагане на последния електронен етикет в собствен магазин, BILLA означи замяната на хартиени етикети в цялата си комерсиална мрежа в страната, оповестяват от компанията.

Всички 151 обекта на веригата са оборудвани с цифрови екрани, които заменят обичайните хартиени етикети на регала, като демонстрират подробна информация за произхода, тежестта и цената на всеки продукт. Общата инвестиция за въвеждането на електронни етикети във всички магазини BILLA надвишава 15 млн. лв..

Освен че улесняват клиентите и оферират по-прецизна информация за продуктите, електронните етикети са част от устойчивите нововъведения на BILLA за ограничение на отрицателното въздействието върху околната среда. Благодарение на цифровите етикети, обектите на веригата ще понижат потреблението на хартия с 60%.

" Последният електронен етикет, който поставихме през днешния ден, тежи едвам няколко грама, само че носи голямо символно значение за нас. С него, нашата компания оставя в историята тоновете хартия, които се употребяват за етикетиране на годишна база. Този план е част от нашата стратегия за цифровизация на услугите ни и е израз на непрекъснатия ни блян за възстановяване на потребителско прекарване и осъществяване на по-устойчив бизнес. Стартирахме интензивно подмяната на хартиените етикети с електронни преди по-малко от две години и съм извънредно благополучен, че те към този момент са факт във всички 151 наши обекти в страната. “ - показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

BILLA е измежду първите ритейл компании в България, които интензивно оборудват магазините си с електронни етикети. Пилотният обект на плана, този в Сердика Център, в София, заменя хартиените си етикети още през 2017 година, което прави BILLA пионер в това отношение. В интервала 2022-2023 година всички магазини от веригата минават поетапно по пътя на трансформацията от хартиени към цифрови етикети, като към днешна дата към този момент всички 151 обекта на BILLA са оборудвани с новото цифрово решение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР