С раздяла и ограничителна заповед приключи 10-годишната връзка на Дженифър

...
С раздяла и ограничителна заповед приключи 10-годишната връзка на Дженифър
Коментари Харесай

Дженифър Хъдсън с ограничителна заповед срещу годеника си

С разлъка и ограничаваща заповед завърши 10-годишната връзка на Дженифър Хъдсън и годеника ѝ Дейвид Отунга.

Представител на певицата и актриса излезе с публично изказване пред E! News, обяснявайки, че дейностите на Хъдсън са в най-хубав интерес на сина на двойката – Дейвид Даниел Отунга Джуниър.

Адвокатът на Отунга излезе с настрана изказване, в което изяснява, че Дейвид и Дженифър от няколко седмици договарят за родителските права над детето. В него се споделя, че откакто станало ясно, че бащата ще получи настойничество над дребния, защото той се грижи за него, до момента в който Хъдсън преследва кариерата си по света, тя решила да извади ограничаваща заповед и по този метод да наклони везните в своя изгода.

В допълнение той декларира, че Дженифър се пробва да “влезе в роля, почтена за премия, представяйки се като жертва.”

Според TMZ, в ограничаващата заповед Хъдсън твърди, че Отунга е бил нападателен към нея и ѝ е отправял закани. “Живея в боязън от бъдещите дейности на Дейвид,” споделя певицата. Тя е изключително обезпокоена от обстоятелството, че някогашният ѝ е професионален герой и не би могла да се отбрани от него, по тази причина след издаването на заповедта, полицията ескортирала Отунга отвън фамилния им дом.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР