С премиерна прожекция вчера беше представен първият филм от документалната

...
С премиерна прожекция вчера беше представен първият филм от документалната
Коментари Харесай

"Здраво дете" - "Новороденото": Когато родителите все още не знаят какво ги чака

С премиерна прожекция през вчерашния ден беше показан първият филм от документалната поредност " Здраво дете " - " Новороденото ". Филмът споделя за самото начало, когато родителите към този момент са приели ролята си, само че към момента не знаят какво ги чака.

Филмът среща българските родители с едни от най-хубавите експерти в региона на педиатрията, демонстрира актуалните медицински практики и споделя със феновете опита на разнообразни фамилии, които застават пред камерата със своите истории и прекарвания.

Идеята за поредицата се ражда от основателите на осведомителния портал за практическа педиатрия zdravodete.bg и списание " Здраво дете " като продължение на дългогодишната им цел да осведоми българските фамилии и да обогатява тематиката за родителството.

" Първата година е най-динамичната в живота на едно дете. Всяка седмица то минава през друг стадий от развиването си. Освен на това по какъв начин се храни бебето, с какво се храни, по какъв начин се повива, по какъв начин спи и да го водим на доктор постоянно, в действителност е значимо да се обърне внимание на прочувственото и психическото развиване на детето.

Следваща прожекция на " Новороденото " ще бъде през днешния ден от 10.30 часа в зала 6 на Cine Grand в Park Center Sofia със свободен вход. В края на събитието феновете ще могат да зададат своите въпроси към основателите на кино лентата и експертите, които ще участват в залата.

Документалната поредност " Здраво дете " е режисирана от Петър Вълчев и неговия екип EQUAL films. След София, филмът " Здраво дете: Новороденото " ще може да бъде забелязан и във Варна на 26 октомври, в Плевен на 9 ноември и в Русе на 23 ноември като част от програмата на Академия Родители.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР