С положителни PCR тестове са още двама от заместниците на

...
С положителни PCR тестове са още двама от заместниците на
Коментари Харесай

Още двама от заместниците на кмета на Пловдив са с коронавирус, Здравко Димитров се подобрява

С позитивни PCR проби са още двама от заместниците на кмета на Пловдив. Това са Пламен Райчев, който управлява строителството, и Величко Родопски, отговарящ за градските финанси. Те са открити след проучване като контактни на градоначалника, който повече от 10 дни е възпален и се лекува, оповестява.
От седмица с ковид е и заместник-кметът по обществената политика Анести Тимчев, който е на 70-годишна възраст и рискът за него е огромен при вероятно затруднение. Тимчев продължава да е под карантина.
 Кметът на Пловдив признат в болница поради ковид Кметът на Пловдив признат в болница поради ковид
“Жив човек съм и аз. Влоших се и от през вчерашния ден съм в болница. Лекуват ме със системи и антибиотици “. Това оповестява от болничното...
Здравко Димитров остава в болница под наблюдаване, само че се усеща по-добре, настояват от пресцентъра на общината. Той влезе в събота в лечебното заведение, откакто за следващ път подвигна температура. Служебните задължения на Димитров и тримата му заместници с ковид са поети от останалите шестима заместници. Работата на общината не е блокирана, подхванати са всички нужни ограничения за предварителна защита и стерилизация, настояват от пресцентъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР