С пожелание за успех и 4G смартфон за всеки играч,

...
С пожелание за успех и 4G смартфон за всеки играч,
Коментари Харесай

Теленор изпраща „Отбора на надеждата“ на Мондиала в Осло

С благопожелание за триумф и 4G смарт телефон за всеки състезател, Теленор изпрати „ Отбора на вярата “ на идното Световно състезание по футбол за бездомни хора. Мондиалът, който тази година се организира в Осло, стартира през днешния ден и ще продължи до 5 септември.

„ За нас е привилегия да сме свързани с този извънреден план, който потвърждава, че всичко е допустимо, стига да се работи доброжелателно, поредно и дълготрайно. За нас няма подозрение, че отборът  ще се представи  почтено. Тези младежи са постигнали доста, макар компликациите, те към този момент са спечелили. От името на всички чиновници в компанията им поисквам триумф, както на идното състезание, по този начин и в провокациите отвън футбола “ , сподели Ирина Василевска, основен шеф „ Корпоративна политика “ на Теленор. Тя получи от тима специфичен подарък за Теленор - футболна топка с подписи от играчите.

Теленор е общоприет спонсор на „ Отбор на вярата “  за шеста поредна година. Проектът за обществена интеграция на младежи в неравностойно състояние посредством футбол е част от международната самодейност на фондация Homeless World Cup и се реализира от Спортс Мениджмънт България.
 
 Шампионатът ще бъде шести за българския отбор. През 2015 година в Амстердам тимът означи най-хубавото си показване, като приключи на девето място в крайното класиране от общо 47 участници в шампионата. Година по-късно, отборът още веднъж показа чудесно България на Мондиала в Глазгоу като приключи седемнадесети в крайното класиране и завоюва Мъжката купа в шампионата.
 
Теленор е водеща телекомуникационна компания с повече от 3,2 милиона дейни консуматори в България. Към края на юни 2017 година, услугите на компанията са налични за 99,64% от популацията и на 89,72% от територията на страната, a 4G мрежата на Теленор покрива 89,29% от популацията на страната. Теленор България е част от интернационалната Теленор Груп, която оперира в 12 страни в Европа и Азия, и има 174 милиона клиенти.
 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР