Ваня Григорова унищожи енергията за алтернатива в София и сега

...
Ваня Григорова унищожи енергията за алтернатива в София и сега
Коментари Харесай

Вигенин: Ваня Григорова се оказа падаща звезда

Ваня Григорова унищожи силата за опция в София и в този момент е тръгнала да прави опция за България – това е несериозно

„ Амбицията ни е да покажем, че друга политика е допустима и че може да има членове на Европейския парламент от България, които отстояват достолепието на страната, като не се тормозят да приказват неща, които може да не се харесат на главната линия в Брюксел. За нас са значими мирът, достолепието на хората, отбраната на правата на служащите, отбраната на труда, отбраната на дребните и междинните предприятия и на тези, които всекидневно се трудят за своята издръжка и да основават работни места. “ Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия и определен за лидер на листата за европейските избори Кристиан Вигенин в предаването „ Офанзива “ на NOVA News.  

По неговите думи всичко това би трябвало да бъде основано на ясни правила, където е и огромният въпрос.

„ Десетки хиляди социалисти и симпатизанти преди 5 години обикаляха страната, дежуриха до късно в секционните изборни комисии да защитят резултата, с който Елена Йончева става член на Европейския парламент. И в този момент, 5 години по-късно, тя кацна на коляното на Пеевски. Това за нас е необяснимо “, уточни Вигенин.

Според него надали има някой, който преди 5 години да е дал своя вот за Йончева и в този момент да не съжалява за това. „ Всеки прави своя избор в живота и в политиката. Елена Йончева направи неверен избор - без значение дали го направя тя самата, или вследствие на зависимости. Да смяташ, че ще работиш за самостоятелни медии, че ще се бориш с корупцията и проведената престъпност, под крилото на Пеевски – малко е необичайно “, разяснява социалистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР