Отборът на Атлетико Мадрид направи решителна крачка към осигуряването си

...
Отборът на Атлетико Мадрид направи решителна крачка към осигуряването си
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид срази Билбао на свой терен и охлади амбициите му за топ 4

Отборът на Атлетико Мадрид направи решителна крачка към обезпечаването си на място в топ 4 в края на сезона, откакто в среща от 33-ия кръг на испанската Ла Лига надигра с 3:1 вкъщи Атлетик Билбао.

Успехът оказа помощ на " дюшекчиите " да съберат на 64 точки на 4-ото място в подреждането, на шест пред баските, които остават на петата позиция.

В съботната вечер на " Естадио Уанда Метрополитано " дуелът стартира по проект за домакините, които излязоха напред след единствено четвърт час игра, когато отдалечен изстрел на Родриго де Пол рикошира в тялото на противник и влетя във вратата на Унай Симон за 1:0.

Гостите дадоха отговор малко преди почивката, когато неприятно върната обратно топка сложи началото на контраофанзива за момчетата на Ернесто Валверде, приключила с гол на Нико Уилямс, за който това беше трето попадение във вратата на " рохибланкос " през сегашния сезон.

Скоро след началото на второто полувреме обаче мадридчани си върнаха преимуществото в резултата, когато в 52-ата минута Коке достави чудесно извеждащо подаване за Анхел Кореа, който се измъкна от противниковата подбран и с удар около стража беше прецизен за 2:1.

Десет минути преди края на постоянното време пък изстрел на Самуел Лино се отби от страничния стлб, само че по-късно топката рикошира и в гърба на вратаря Симон, с цел да се стигне до чудноват автогол, с който бе завършено и крайното 3:1 в интерес на отбора, воден от Диего Симеоне.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР